spot_img

Fără bani în visterii, primarii țopăie între PSD și PNL

În aceste zile, pe scena politică din Gorj se joacă pelicula ” Ia primarul, dă primarul”. O piesă pusă în practică o dată la patru ani, când urmează alegeri electorale. Noutatea de anul acesta constă în modul de prezentare al actului, mai nou politicienii fac regie la propriu. PNL și PSD, sunt frații care sug din aceiași suzetă, dar pe rând. Se duelează politic pe primari dar fac afaceri împreună, când vine vorba de contracte bănoase.

Coloana vertebrală a edililor cedează în această perioadă acceptând să fie plimbați, cu funia, de către liderii de partid. Scorul e 4-4. La Gorj, PSD a furat patru primari liberali, iar PNL le-a întors favorul.

Până la anu’ mai e ceva, primarii se pot gândi și răzgândi pe seama candidaturii. Ar trebui să fie interesați de soarta comunelor pe care le conduc și mai puțin de culoarea politică. Când toți sunt la putere, lucrurile merg rău! O demonstrează zilnic PNL și PSD care guvernează împreună de doi ani.

În loc să facă ping pong cu primarii, liderii celor două partide politice ar trebui să se gândească că problema CE Oltenia nu e nici pe departe rezolvată, că la sate oamenii au acces la rețele de gaze dar strâng lemne pentru iarnă, pensionarii nu au bani de medicamente, schema de vaccinare obligatorie nu e pusă în practică din lipsa de vaccinuri, aproape 90% din banii câștigați de o familie obișnuită de români se duc pe cumpărături de strictă necesitate, taxe, și facturi, dar, pentru ca nimic din toate astea nu contează, politicienii își ocupă timpul cu certuri politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră

Presiune scăzută la apă, în Novaci

    Având în vedere diminuarea debitelor surselor de...

Continuă reabilitarea unui bulevard din Târgu Jiu. Mesaj pentru cetățenii din zonă!

Angajații Edilitara își vor relua activitățile de reabilitare și...

Anunț Aparegio Gorj

Aparegio Gorj S.A. - CED Rovinari anunţă întreruperea furnizării...

S-a aruncat în fața trenului!

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 25 de...

Motociclist rănit într-un accident rutier

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, s-a ales...

Ei sunt primarii din Gorj!

Alegerile la Gorj s-au încheiat. În urma finalizării procesului...
Județul Gorj
ploaie moderată
22.5 ° C
22.5 °
22.5 °
71 %
2.7kmh
100 %
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
24 °
Dum
27 °