spot_img

Ei sunt profesorii și învățătorii care au ieșit la pensie!

După o viață petrecută la catedră, mai mulți dascăli din județul Gorj au decis să se pensioneze. De Ziua Internațională a Educației, conducerea Inspectoratului Școlar le-a mulțumit pentru efortul și dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

 

Ziua Educației este și un prilej de a ne arăta recunoștința față de colegii noștri care se află la sfârșitul carierei didactice și care pășesc pe treptele unei alte etape frumoase din viață, aceea a datoriei împlinite. Momentul pensionării este o încununare a întregii activități profesionale, când tot ceea ce a fost sădit din noblețea spiritului primește frumusețea recunoștinței. Felicitări, doamnelor și domnilor profesori pentru o carieră de succes!

Felicitări colegilor noștri: Blându Delia, Bumbar Petre, Brănișteanu Georgeta, Ștefănescu Doina, Catrinescu Cornelia, Eacobescu Rodica, Moța Maria, Tabacu Angela, Enășoiu Păuna, Popescu Elena, profesori învățământ preșcolar, Zaharia Vasile, geografie, Secotă Vasile, limba și literatura română, Catrina Michaela, Băroiu Maria, Stănoiu Rodica, Diaconescu Doina, Bălă Sabina, Barbu Cristina, Giurcă Gabriela, profesori pentru învățământ primar, Durbăcea Rodica, biologie, Mitu Liviu Constantin și Medar Andrei, fizică.

Povestea lor ne aparține tuturor. E o poveste pe al cărei fir neîntrerupt am împletit și vom împleti, noi, dar și cei care ne vor urma, muncă încredere, speranță, bucurie. Povestea nobilei profesii de DASCĂL”, este mesajul transmis de ISJ Gorj.

În această zi specială nu au fost uitați nici noii intrați în sistem. Tinerilor profesori și învățători li s-a urat „Bun venit”, în cadrul aceluiași mesaj transmis de echipa ISJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră

Presiune scăzută la apă, în Novaci

    Având în vedere diminuarea debitelor surselor de...

Continuă reabilitarea unui bulevard din Târgu Jiu. Mesaj pentru cetățenii din zonă!

Angajații Edilitara își vor relua activitățile de reabilitare și...

Anunț Aparegio Gorj

Aparegio Gorj S.A. - CED Rovinari anunţă întreruperea furnizării...

S-a aruncat în fața trenului!

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 25 de...

Motociclist rănit într-un accident rutier

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, s-a ales...

Ei sunt primarii din Gorj!

Alegerile la Gorj s-au încheiat. În urma finalizării procesului...
Județul Gorj
ploaie moderată
22.5 ° C
22.5 °
22.5 °
71 %
2.7kmh
100 %
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
24 °
Dum
27 °