Hala de Carne din Piața Centrală din Târgu Jiu a fost închisă. Măsura temporară a fost luată în urma unor controale efectuate de comisarii ANPC.
Organele de control au descoperit în hală camere frigorifice neigienizate cu urme de rugină, mucegai, cu instalație improvizata din care curgea apa, spații de lucru cu mese de lucru și utilaje neigienizate cu urme de sânge și resturi de carne, scurgeri cu grilaj blocat de resturi de carne, carne fără elemente de informare caracterizare, carne cu modificări organoleptice, preparate cu data durabilității minimale depășită (expirate), carne păstrată la temperatura de 7-8 grade față de 0-4 grade temperatura impusă de producător, vitrine frigorifice neigienizate cu resturi alimentare, praf, rugină acumulate în timp, cu improvizații la instalațiile electrice, cu sticla lipita cu scotch, lipsa valori nutriționale pe eticheta preparatelor din carne. S-au aplicat 4 amenzi contravenționale în cuantum total de 20.000 lei și 1 avertisment.