spot_img

El e europarlamentarul care militează pentru închiderea CE Oltenia!

Interesul poartă fesul! Trimiși la Bruxelles să sprijine România, o parte din politicienii români încasează lunar mii de euro și acționează în funcție de interese. Unul dintre cei care a făcut recent o declarație controversată pe tema renegocierii planului de restructurare de la CE Oltenia este europarlamentarul USR-PLUS, Dragoş Pîslaru. 

Eurodeputatul Dragoş Pîslaru, co-preşedinte al REPER, a acuzat Guvernul României că “favorizează companiile de stat” şi totodată a criticat dorinţa coaliţiei PSD-PNL de a renegocia jaloane din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru care România a încasat deja bani.

Potrivit acestuia, “în loc să le găsească locuri de muncă stabile şi de viitor românilor din Valea Jiului, Ministrul Energiei e preocupat să amâne închiderea minelor de cărbune şi să redeschidă jaloane din PNRR pe energie deja închise, deşi România este în urmă cu cele pe care le are de executat”.

Declarațiile sunt asupra criticate, președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, afirmând că asta se întâmplă când politicienii fac jocurile altor state. „El nu e sănătos la cap. El să ne spună pe ale cui interese le reprezintă acolo. Am văzut declarația lui, îmi e și scârbă de el. O slugă a sistemului.De ce nu s-a zbătut ca societățile cu capital de stat să primească bani ca să facă singure aceste parcuri fotovoltaice și aceste grupuri pe gaz? De ce s-a zbătut să nu primească? Reprezintă cumva interesele OMV și ale celorlalte firme producătoare de energie verde? Să ne spună ale cui interese reprezintă! E trimis de români acolo. Ar trebui să reprezinte interesele companiilor statului român, nu pe cele ale companiilor străine. Omul ăsta chiar ne ia pe toți de proști? Mi-e scârbă de el. Un om fără coloană vertebrală”, a fost reacția lui Munteanu la Radio Infinit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră

Presiune scăzută la apă, în Novaci

    Având în vedere diminuarea debitelor surselor de...

Continuă reabilitarea unui bulevard din Târgu Jiu. Mesaj pentru cetățenii din zonă!

Angajații Edilitara își vor relua activitățile de reabilitare și...

Anunț Aparegio Gorj

Aparegio Gorj S.A. - CED Rovinari anunţă întreruperea furnizării...

S-a aruncat în fața trenului!

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 25 de...

Motociclist rănit într-un accident rutier

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, s-a ales...

Ei sunt primarii din Gorj!

Alegerile la Gorj s-au încheiat. În urma finalizării procesului...
Județul Gorj
ploaie moderată
22.5 ° C
22.5 °
22.5 °
71 %
2.7kmh
100 %
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
24 °
Dum
27 °