spot_img

Vezi de ce au fost capabili niște copii din Târgu Jiu!

Mai mult puștani din Târgu Jiu, plictisiți de modul în care își petrec timpul liber, au descoperit distractivă ideea de a arunca cu ouă în mașinile care circulau prin oraș. Din păcate pentru ei, distracția nu a durat mult fiind descoperiți, în urma unor sesizări făcute de șoferi, de polițiștii locali. S-au aplicat și amenzi, distracția costându-i scump.

„În data de 22.11.2023, în jurul orei 21:30, polițiștii locali aflați în serviciul de patrulare pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un grup de tineri aruncau cu ouă în direcția autovehiculelor care circulau pe stradă.

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au încercat să se sustragă de la verificări și au fugit în Parcul Central, însă au fost prinși în zona Podului Ferdinand. Aceștia și-au recunoscut fapta și le-au relatat polițiștilor locali că au vrut doar „să se distreze”.

Ulterior, polițiștii locali au fost sesizați verbal de către conducătorul unui autovehicul care efectuează transport de persoane în regim de taxi, cu privire la faptul că tinerii respectivi au aruncat cu ouă asupra mașinii aflate în mers, murdărind atât geamul, cât și caroseria.

Au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 1250 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel de fapte pot genera producerea unor pagube materiale și, mai grav, pot pune în pericol viața și integritatea fizică a persoanelor, prin distragerea atenției conducătorilor auto de la traficul rutier’, transmite Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră

Presiune scăzută la apă, în Novaci

    Având în vedere diminuarea debitelor surselor de...

Continuă reabilitarea unui bulevard din Târgu Jiu. Mesaj pentru cetățenii din zonă!

Angajații Edilitara își vor relua activitățile de reabilitare și...

Anunț Aparegio Gorj

Aparegio Gorj S.A. - CED Rovinari anunţă întreruperea furnizării...

S-a aruncat în fața trenului!

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 25 de...

Motociclist rănit într-un accident rutier

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, s-a ales...

Ei sunt primarii din Gorj!

Alegerile la Gorj s-au încheiat. În urma finalizării procesului...
Județul Gorj
ploaie moderată
22.5 ° C
22.5 °
22.5 °
71 %
2.7kmh
100 %
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
24 °
Dum
27 °