spot_img

Apel umanitar pentru o familie din comuna Runcu

Un bărbat din comuna Runcu și cei trei copii ai săi au nevoie de ajutor! Un apel umanitar a fost lansat în acest sens de președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu. Familia Nazarie se confruntă, pe lângă dificultățile financiare, cu probleme grave de sănătate.

 

 

În casa familiei Nazarie își duc traiul modest trei copii și tatăl lor. Trăiesc de pe o zi pe alta cu alocațiile pe care le primesc din partea statului. Tatăl este bolnav, iar problemele de sănătate nu-i permit să caute un loc de muncă. În plus, unul dintre copii suferă de o boală gravă. Întreaga poveste a fost dezvăluită de președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu. Tot el a fost cel care a făcut apel către gorjeni să vină în sprijinul familiei Nazarie.

„Dragi gorjeni, mă adresez azi dumneavoastră ca fiecare persoană care va lectura aceste rânduri să înțeleagă cât este de necesar, pentru fiecare dintre noi, să ne ajutăm semenii aflați în suferință. Mă aflu de ani de zile în slujba comunității județului Gorj, și asta pentru că îmi doresc ca voi toți să înțelegeți că persoanele cu dizabilități se pot integra cu succes în societatea celor tipici. Zilele trecute, din conturile Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, pe care o reprezint în calitate de președinte, a plecat un sprijin financiar către familia Nazarie, o familie greu încercată din comuna Runcu. Ioan Marian Nazarie, în vârstă de 10 ani, este un membru al acestei familii care, din păcate, se confruntă cu multiple probleme de sănătate. Din păcate, tatăl lui Marian, domnul Ioan, nu poate să aibă un loc de muncă din cauza faptului că și el are probleme de sănătate. Din nefericire, familia Nazarie are venituri mult prea reduse în comparație cu nevoile pe care Marian și ceilalți minori ai familiei le au. Din acest motiv, am decis să le acord acest sprijin și sper ca exemplul meu să fie urmat de cât mai multe persoane. Dragi gorjeni, din păcate, în această țară și în acest județ există persoane aflate în situații foarte complicate, astfel că am decis să lupt până la ultima mea picătură de energie fizică și spirituală pentru a ajuta cât mai multe persoane aflate în dificultate. În fiecare zi, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru șansa de a fi în slujba dumneavoastră, a cetățenilor, și vă rog să înțelegeți că fiecare moment în care veți simți empatie pentru cei aflați în nevoie este un moment care pleacă dinspre voi spre Dumnezeu” a transmis Nicolae Simionescu.

Cont pentru donații: RO30BTRLRONCRT0555757901

Beneficiar NAZARIE IOAN MARIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră

Presiune scăzută la apă, în Novaci

    Având în vedere diminuarea debitelor surselor de...

Continuă reabilitarea unui bulevard din Târgu Jiu. Mesaj pentru cetățenii din zonă!

Angajații Edilitara își vor relua activitățile de reabilitare și...

Anunț Aparegio Gorj

Aparegio Gorj S.A. - CED Rovinari anunţă întreruperea furnizării...

S-a aruncat în fața trenului!

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 25 de...

Motociclist rănit într-un accident rutier

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, s-a ales...

Ei sunt primarii din Gorj!

Alegerile la Gorj s-au încheiat. În urma finalizării procesului...
Județul Gorj
ploaie moderată
22.5 ° C
22.5 °
22.5 °
71 %
2.7kmh
100 %
mie
23 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
24 °
Dum
27 °